"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Більшість рейсів "АероСвіту" виконуватиме Wizz Air

Вівторок, 22 січня 2013, 19:55

Перша в Україні лоукост авіакомпанія Wizz Air претендує на більшість рейсів "АероСвіту".

Про це повідомила прес-служба "Візз ЕйрУкраїна", передає "УКРІНФОРМ".

"Wizz Air сприяє розвитку туризму в Україні і зростанню всієї авіаційної галузі країни. Ми подали заявки на більшість рейсів, виконання яких припинила авіакомпанія "АероСвіт", і сподіваємося отримати призначення на ті напрями, перельоти по яких не виконуються або виконуються у недостатньому обсязі, з метою мінімізувати негативні наслідки для української туристичної галузі", - зауважив гендиректор компанії Акош Буш.

Перевізник уточнив, що компанія готова збільшити розмір своїх інвестицій в український ринок до 660 млн доларів, розширити авіапарк до 8 літаків і збільшити пасажиропотік до 2,6 млн пасажирів на рік, пропонуючи доступні ціни на авіаперельоти.

Реклама:

"Українські пасажири протягом тривалого часу були змушені миритися з високими цінами на авіаперельоти і частим скасуванням рейсів деяких авіакомпаній, а ризик створення монополії, що існує на сьогоднішній день, може призвести до ще більшого зростання вартості авіаперельотів... Ми хочемо, щоб українські пасажири і туристи з інших країн мали вибір... і сподіваємося, що зможемо оголосити про відкриття нових напрямів вже у найближчі кілька тижнів", - додав Буш.

За попередніми даними "Візз Ейр Україна" розраховує на виконання 18 напрямів "АероСвіту", в тому числі й на таких важливих напрямах, як Тель-Авів, Стамбул, Дубаї, Вільнюс, Прага, Варшава, Ларнака, Неаполь, Салоніки, Москва і Санкт-Петербург. Компанія хоче літати також у Мінськ, Батумі, Баку, Єреван.

"Візз Ейр Україна" - перша бюджетна (лоукост) авіакомпанія, ліцензована Державною авіаційною службою України. У 2012 році авіакомпанія перевезла 630 тис пасажирів і на даний час експлуатує 2 літаки Airbus A320.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: