"АероСвіт" виплатив мільйонну заборгованість по зарплаті

Вівторок, 22 січня 2013, 12:27

"АероСвіт" на виконання внесеного прокуратурою Київської області подання виплатила працівникам близько 19 млн гривень заборгованості з оплати праці за листопад.

Про це йдеться в прес-службі прокуратури, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, на початку минулого року на вимогу прокуратури області було погашено 24,31 млн гривень боргу по заробітній платі.

Крім того, прокуратура доручила територіальній Держінспекції праці в Київській області організувати перевірки з виплати заборгованості по зарплаті в авіакомпанії, вжити відповідних заходів реагування.

Реклама:

Прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері за зверненнями голів рад профспілок бортпровідників та забезпечення польотів "АероСвіту", голови виконкому профспілки "Ліга лінійних пілотів" зазначеної авіакомпанії внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактами невиплати зарплати працівникам авіаперевізника та грубого порушення законодавства про працю, говориться в повідомленні.

Нагадаємо, Госпсуд Київської області 29 грудня 2012 року почати провадження у справі про банкрутство "АероСвіту" за ініціативою самої компанії, призначивши розгляд справи на підготовчому засіданні на 23 січня 2013 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!