"Енергоатом" накупив кабелів на мільйони

Понеділок, 21 січня 2013, 11:30

"НАЕК "Енергоатом" за результатами тендеру уклав угоди на постачання кабелів на 9,23 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, ТОВ "Техно хім інцест" отримає 8,33 млн гривень. Засновником цієї фірми є аграрний бізнесмен Віталій Карлюк, який займається виробництвом насіння сільськогосподарських  культур.

"ТОВ "Кабельтехпостач", яке вже відмічалось поставками кабелів для "Енергоатому" по вдвічі-втричі завищеним цінам, цього разу тримало підряд на 0,91 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

По одному з лотів конкурентом "Кабельтехпостачу" була компанія "Мастер-Кабель Україна", яке пропонувало продукцію за 2,99 млн гривень - на третину дешевше від конкурента.

Однак цю заявку було відхилено, оскільки в пропозиції учасника  відсутнє підтвердження повноважень офіційного представника виробника ВАТ НП "Подольсккабель".

В фірми не погодились з цим і оскаржили закупівлю по цьому лоту в Антимонопольному комітеті. Відтак результат поки що не оголошено, хоча вже акцептовано пропозицію "Кабельтехпостачу" вартістю 4,24 млн гривень.

ТОВ "Кабельтехпостач" зі статутним капіталом 20 тис гривень засновано киянином Олексієм Соловйовим в грудні 2010 року. За два роки фірма отримала підряди вже на 208,73 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!