"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У харківського стадіону новий гендиректор

П'ятниця, 18 січня 2013, 08:50

Новим генеральним директором КП "Металіст" став колишній гравець однойменної харківської команди Роман Пец.

Про це передає "ЛігаБізнесІнформ" з посиланням на рішення Харківської облради.

Як відомо, колишній гендиректор ОСК "Металіст" В'ячеслав Шевченко, який обіймав цю посаду з квітня 2007 року, звільнився за згодою сторін на початку січня.

Як відомо, 19 грудня 2012 депутати Харківської міськради звернулися до голови облради Сергія Чернова з проханням передати ОСК "Металіст" у комунальну власність міста Харкова.

Реклама:

У 2007 році, на період реконструкції та підготовки до Євро-2012, ОСК "Металіст" був переданий містом в управління Харківської обласної ради.

20 грудня екс-президент ФК "Металіст" Олександр Ярославський заявив, що може припинити фінансування клубу у зв'язку із заявами мера Харкова Геннадія Кернеса про те, що стадіон повинен бути повернений у комунальну власність Харкова.

24 грудня Ярославський склав з себе повноваження президента ФК "Металіст" і заявив, що передав зобов'язання по його фінансуванню іншому інвестору.

У цей же день сайт футбольного клубу повідомив про досягнення домовленості з групою компаній "ГазУкраїна", головним бенефіціаром якої є Сергій Курченко, щодо придбання ФК "Металіст" у Ярославського.

Пізніше Курченко заявив, що тренерський штаб і адміністратори команди будуть продовжувати співробітництво у відповідності з контрактами. Курченко також заявив про намір найближчим часом викупити у місцевої влади стадіон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: