У Ахметова відхрещуються від придбання "Укртелекому"

Четвер, 17 січня 2013, 19:03

У групі СКМ Ріната Ахметова заявили, що не мають відношення до компанії UA TelecomInvest Limited (Кіпр), яка придбала "Укртелеком".

Про це "Економічній правді" заявила прес-скретар групи Анна Терехова.

"Ця компанія не входить в групу і відповідно ніякого відношення ні до СКМ, ні до акціонерів не має", - зазначила Терехова.

Нагадаємо, у дочірньому підприємстві австрійського інвестиційно-фінансового консорціуму EPIC 17 січня 2013 року повідомили, що телекомунікаційну компанію "Укртелеком" продали компанії UA TelecomInvest Limited (Кіпр).

Реклама:

Як відомо, у 2011 році Фонд державного майна продав компанії "ЕСУ" (входить в консорціум EPIC) 92,79% акцій "Укртелекому" за 10,575 млрд гривень.

У вересні 2012 року ЗМІ повідомили, що компанія СКМ Ріната Ахметова завершує переговори з придбання частки в "Укртелекомі".

Тоді джерело видання повідомило, що сторони досягли принципової домовленості, і угода СКМ з австрійським концерном EPIC знаходиться в завершальній стадії.

Проте пізніше керуючий партнер EPIC Петер Гольдшайдер заявив, що за "Укртелеком" ніхто не готовий заплатити суму, яка б зацікавила власника компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: