"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Компанія Hyundai безкоштовно ремонтуватиме свої суперпотяги

Середа, 16 січня 2013, 13:19

Корейська компанія гарантувала усунути всі несправності, які призводили до чисельних поломок швидкісних поїздів Hyundai, закуплених Україною.

Про це пише ZN.UA з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

"Компанія зобов'язалася власними зусиллями і за свій рахунок забезпечити модернізацію дахів і обшивки головної частини поїздів, модернізацію гальмівної системи і перемикачів видів струму, а також замінити пошкоджені віконні блоки та гальмівні колодки", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, фахівці Hyundai модернізують системи життєзабезпечення, в яких тепер будуть використовувати акумуляторні батареї більшої місткості українського виробництва.

Реклама:

Як повідомлялося, з 20 січня 2013 фахівці Hyundai супроводжуватимуть поїзди до тих пунктів, де відбувається зміна роду струму.

Раніше компанія Hyundai вже вибачилася перед українськими пасажирами за заподіяні незручності. У своєму листі компанія повідомила, що чисельні поломки викликані, передусім, важкими погодними умовами в Україні.

Нагадаємо, за листопад-грудень 2012 року швидкісні поїзди, які коштували Україні 307 мільйонів доларів, ламалися близько 70 разів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: