Росіяни і банк Жеваго - лідери з рефінансування іпотечних кредитів

Понеділок, 14 січня 2013, 17:29

Найактивніше займалися рефінансування іпотечних кредитів у 2012 році "ВТБ Банк" (203 кредити) та банк "Фінанси та кредит" (176 позик).

Про це повідомила начальник управління зв’язків з громадськістю установи Ганна Волобуєва, йдеться у повідомленні відомства.

"Підтримкою іпотечної установи у придбанні житла у 2012 році скористувалося понад 1,2 тис громадян, на ці цілі установа спрямувала 293,4 млн гривень", - сказала Волобуєва.

"Найбільшу кількість кредитів за програмою рефінансування було надано громадянам банком "ВТБ Банк" (203 кредити) та банком "Фінанси та кредит" (176 позик)", - розповіла начальник управління зв’язків з громадськістю іпотечної установи.

Реклама:

За її словами, найактивнішими банками крім зазначених у 2012 році були ''Приват банк'', ''Енергобанк'', "Діамантбанк", банк "Меркурій" та "Юнекс банк".

"Уваги заслуговує той факт, що з іпотечною установою співпрацюють не тільки великі, системні банки 1-ї та 2-ї групи, а й банки з меншими активами", - зазначила Волобуєва.

Нагадаємо, банк "Фінанси та кредит" належить українському олігарху Костянтину Жеваго, а 99,9737% акцій "ВТБ Банку" належить російському "Внєшторгбанку".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: