Думка експерта: Держінвестпроект домовлятиметься з компаніями міжнародного рівня

Понеділок, 14 січня 2013, 14:05

R.I.S.K. є офіційно рекомендованим виконавцем з боку Avaya для реалізації проекту "Вчасна допомога" покликаного зменшити час прибуття бригад медичної швидкої допомоги

Про це заявив керівник Національного проекту "Вчасна допомога" Олексій Навроцький, коментуючи статус компанії Avaya та її сертифікованого партнера, які є партнерами проекту.

"Керівництво Нацпроекту "Вчасна допомога" заперечує проти приниження статусу партнерів проекту, якими є компанії міжнародного рівня: Avaya - світового рівня розробник високотехнологічних комунікаційних рішень та R.I.S.K. (Азербайджан) - офіційний "золотий партнер" Avaya, уповноважений впроваджувати її технології в регіоні СНД", - відзначив Навроцький.

За його словами, R.I.S.K. є офіційно рекомендованим виконавцем з боку Avaya для реалізації проекту "Вчасна допомога" покликаного на національному рівні зменшити час прибуття бригад медичної швидкої допомоги до пацієнтів завдяки запровадженню нових технічних рішень.

Реклама:

Керівник проекту заявив, що журналісти не дослідили питання і помилково дорікають в тому, що контракт за результатами процедури закупівлі не укладався безпосередньо з представництвом Avaya в Україні.

"Представництво не має прав на проведення комерційної діяльності і виконує суто маркетингові функції. Це стандартна практика для провідних технологічних компаній світу - продажами займаються регіональні дилери, які сертифіковані та уповноважені на таку діяльність", - поінформував Навроцький.

За словами керівника проекту, ретельно дослідивши технічне завдання на проектування відповідної системи в рамках нацпроекту, компанія Avaya рекомендувала для виконання робіт такого рівня свого "золотого партнера", компанію R.I.S.K., яка запропонувала оптимальне технологічне рішення з найнижчою ціновою пропозицію.

"Зауважимо, що європейський офіс Avaya ще на етапі попередніх переговорів щодо участі у реалізації національного проекту "Вчасна допомога" гарантував повноваження та кваліфікацію свого сертифікованого партнера компанії R.I.S.K", - сказав Навроцький.

Зокрема, Клер Макланд, віце-президент з питань виходу на ринок та маркетингу Avaya International Sales Limited, у листі до керівництва Нацпроекту "Вчасна допомога" зазначив:

"Компанія Avaya підтримуватиме компанію R.I.S.K. на всіх етапах реалізації проекту "Вчасна допомога" для гарантування того, що рішення компанії Avaya будуть ефективно впроваджені, відповідно до найвищих стандартів якості".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!