"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"АероСвіт" обіцяє повертати кошти за квитки в режимі он-лайн

Субота, 12 січня 2013, 09:39

"АероСвіт" розробляє процедуру повернення коштів за невикористані квитки, якою пасажири скасованих рейсів зможуть скористатися в режимі он-лайн на сайті авіакомпанії.

Про це йдеться в повідомленні авіакомпанії.

Від 11 січня програма вже працює у тестовому режимі.

Через активізацію відповідного посилання на головній сторінці сайту пасажир отримає доступ до "Форми повернення коштів". Йому буде запропоновано внести до форми стандартні дані (прізвище, ім’я, по-батькові, номер квитка, контактна інформація, необхідний коментар) та оформити запит на повернення коштів.

Реклама:

Подібна процедура буде доступна і на сторінці авіакомпанії в соціальній мережі Facebook.

У компанії обіцяють, що інформація про оперативні зміни у розкладі польотів та про додаткові авіарейси буде постійно оновлюватися на сайті www.aerosvit.com та на сторінці "АероСвіту" у Facebook.

У зв’язку із введенням тимчасового розкладу польотів та з метою його забезпечення й інформування пасажирів про оперативні зміни у графіку рейсів, авіакомпанія "АероСвіт" створила антикризовий штаб.

До його складу уведено представників усіх ключових підрозділів компанії із забезпечення виконання рейсів та обслуговування пасажирів.

Антикризовий штаб окрім польотів, передбачених тимчасовим розкладом, також організує додаткові рейси для доставки пасажирів компанії.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: