"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"АероСвіт" заборгував Борисполю 42,5 мільйона

П'ятниця, 11 січня 2013, 15:55

Госпсуд Київської області 17 січня розгляне питання заборгованості "АероСвіту" в сумі 42,496 млн гривень перед Борисполем.

Про це передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення компанії.

Згідно з визначенням суду від 26 грудня 2012 року, позивач повинен представити довідку з банківських установ, в яких відкриті поточні рахунки Борисполя за період з 30 вересня 2012 року до судового засідання, з інформацією про те, що на дату засідання грошові кошти від "АероСвіту" не надійшли (якщо надійшли, то коли, в якому розмірі та з яким призначенням платежу).

Крім того, суд також попереджає позивача про можливість залишити позов без розгляду в разі неподання доказів або неявкою представника по виклику в судове засідання.

Реклама:

Як повідомлялося раніше, госпсуд Київської області, 29 грудня 2012 року почав провадження у справі про банкрутство авіакомпанії "АероСвіту" за ініціативою самої компанії, призначивши розгляд справи на підготовчому засіданні на 23 січня 2013 року.

Суд також постановив ввести процедуру розпорядження майном авіакомпанії і призначити розпорядником майна арбітражного керуючого Леоніда Талана.

У постанові суду зазначається, що станом на 27 грудня 2012 авіакомпанія має заборгованість перед кредиторами в розмірі 4,27 млн гривень. Згідно з даними балансу за станом на 30 вересня 2012 року, загальна балансова вартість активів "АероСвіту" становить 1,467 млрд гривень.

Нагадаємо, авіакомпанії "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" об'єднані в альянс Українська авіаційна група, яка контролюється групою Приват Ігоря Коломойського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!