"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Антимонопольний комітет візьметься за нафтотрейдерів

П'ятниця, 11 січня 2013, 09:24

Антимонопольний комітет надасть рекомендації операторам ринку нафтопродуктів, адже суттєвого зниження цін на пальне не відбулося.

Голова Антимонопольного комітету Василь Цушко доручив центральному апарату винести на засідання комітету питання щодо надання рекомендацій операторам ринку нафтопродуктів, йдеться у повідомленні відомства.

"На 10 січня 2013 року суттєвого зниження цін на пальне не відбулося. Тому наш наступний крок - надання учасникам цього ринку відповідних рекомендацій", - заявив Цушко.

У АМКУ зазначили, що відповідно до вимог конкурентного законодавства рекомендації комітету є обов’язковими для розгляду суб’єктами, яким вони надані.

Реклама:

"У разі їх невиконання, комітетом будуть вжиті заходи, передбачені законодавством про захист економічної конкуренції", - повідомили у відомстві.

У комітеті нагадали, що наприкінці 2012 року під керівництвом заступника голови комітету Федора Влада відбулася зустріч з представниками лідерів ринку пального, на якій обговорювалися актуальні питання функціонування ринку нафтопродуктів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!