"АероСвіт" припинив більшість міжнародних рейсів

Четвер, 10 січня 2013, 20:22

"АероСвіт" з 11 по 14 січня буде виконувати польоти лише в Україні та по 5 далеко-і середньомагістральних маршрутах за кордон.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, зокрема, "АероCвіт" продовжить обслуговування далекомагістральних маршрутів в Пекін, Нью-Йорк, Хошиміну, Бангкок і Гоа.

Скорочена мережу міжнародних середньомагістральних рейсів в найближчі чотири дні буде включати повітряні лінії Київ - Москва, Київ - Санкт-Петербург, Київ - Стамбул, Одеса - Стамбул і Київ - Ташкент, а оперування на решті міжнародних середньомагістральних повітряних лініях компанія припинить з 11 січня до 00 : 00 15 січня 2013 року.

Реклама:

"У той же час можлива оперативне коректування графіка міжнародних і внутрішньоукраїнських польотів компанії з урахуванням комерційної завантаженості", - додає "АероСвіт".

"Розклад польотів на наступний період зимової навігації буде представлено 11 січня", - йдеться у повідомленні.

Авіакомпанія приносить вибачення пасажирам у зв'язку зі скасуванням польотів по більшості маршрутів і пропонує їм доставку рейсами перевізників-партнерів або повернення коштів за квитки за місцем їх придбання у відповідності з процедурою, передбаченої правилами перевезень.

Як відомо, авіакомпанія "АероСвіт" 9 січня, скасувала ряд рейсів з аеропорту Бориспіль.

Як повідомлялося, через затримки рейсів авіакомпанії "АероСвіт" сотні українців в ряді країн світу не змогли вчасно повернутися в Україну.

Раніше госпсуд Київської області, розглянувши заяву від ПрАТ "Авіакомпанія "АероСвіт" про банкрутство, почав провадження у справі про банкрутство авіакомпанії.

Нагадаємо, авіакомпанії "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" об'єднані в альянс Українська авіаційна група, яка контролюється групою Приват Ігоря Коломойського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: