"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"АероСвіт" передає рейси на користь МАУ

Четвер, 10 січня 2013, 17:53

Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України 10 січня виконає рейс Київ-Прага замість авіакомпанії "АероСвіт".

Про це свідчать дані на табло аеропорту Бориспіль, власний рейс Аеросвіту VV209 в 13:25 був скасований. Однак замість нього в цей же час в розкладі стоїть рейс МАУ PS4311, передає "Авіаньюс".

Згідно з повідомленням, чотиризначним кодом авіакомпанія зазвичай відзначає чартерні рейси або рейси код-шерінгових партнерів. Реєстрація і посадка пасажирів були проведені в базовому терміналі МАУ F.

Нагадаємо, раніше стало відомо про припинення "Аеросвітом" польотів на лінії Київ-Тель-Авів. Останній рейс за цим маршрутом буде виконаний 12 січня, з 14 січня єдиним оператором на лінії з українського боку буде авіакомпанія Міжнародні авіалінії України, свідчать дані системи бронювання на сайті авіаперевізника.

Реклама:

МАУ буде виконувати по 3 рейси Київ-Тель-Авів в день: за своєю квотою і за квотою "АероСвіту". Останній не виконує польоти з Києва до Ізраїлю з 6 січня.

Як відомо, авіакомпанія "АероСвіт" 9 січня, скасувала ряд рейсів з аеропорту Бориспіль.

Як повідомлялося, через затримки рейсів авіакомпанії "АероСвіт" сотні українців в ряді країн світу не змогли вчасно повернутися в Україну.

Раніше госпсуд Київської області, розглянувши заяву від ПрАТ "Авіакомпанія "АероСвіт" про банкрутство, почав провадження у справі про банкрутство авіакомпанії.

Нагадаємо, авіакомпанії "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" об'єднані в альянс Українська авіаційна група, яка контролюється групою Приват Ігоря Коломойського.

Як відомо, що за деякими даними МАУ куплена Коломойським, і розпочався процес передачі прав на здійснення рейсів від скандального "Аеросвіту", який знаходиться в процесі банкрутства, на користь "МАУ", які не встигли зіпсувати репутацію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: