"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"АероСвіт" затвердив програму реструктуризації

Четвер, 10 січня 2013, 17:08

Наглядова рада авіакомпанії "АероСвіт" затвердила остаточний варіант програми реструктуризації компанії.

Про це йдеться в повідомленні "АероСвіту", передають "Українські новини".

"Програма вже затверджена наглядовою радою компанії та доопрацьована з урахуванням рекомендацій його членів", - сказано в ньому.

Програма в першу чергу передбачає значне скорочення операційних витрат компанії з метою поступового виходу із зони збитковості.

Реклама:

Зокрема, так як частина операцій буде передана в аутсорсинг, а маршрутна мережа буде переглянута, зміниться і структура авіакомпанії, що спричинить за собою також і скорочення штату.

У повідомленні підкреслюється, що всі співробітники, що потрапили під скорочення, заздалегідь отримали попередження про звільнення, а весь комплекс заходів по реструктуризації здійснюється в повній відповідності з чинним трудовим законодавством.

Як відомо, 9 грудня 2012 Госпсуд Київської області почав банкрутство "АероСвіту" на підставі заяви самої компанії.

Авіакомпанія підкреслила, що справа відкрита з метою початку процедури санації авіакомпанії, і вона має намір і далі продовжувати операційну діяльність і виконувати поточні зобов'язання.

"АероСвіт" є одним з найбільших українських авіаперевізників, обслуговує близько 80 міжнародних маршрутів до 34 країн, включаючи 7 далекомагістральних - до Нью-Йорка, Торонто, Пекіна, Делі, Бангкок, Коломбо і Хошимін, а також перевозить пасажирів у найбільші міста України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!