Влада повинна відмовитися від відомчих газет і журналів - Балога

Середа, 5 грудня 2012, 15:46

В.о. міністра надзвичайних ситуацій Віктор Балога вважає, що органам влади доцільно відмовитися від видання відомчих газет і журналів, що фінансуються за рахунок державного бюджету.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У проекті Дербюджету на 2013 рік передбачені десятки мільйонів гривень на видання відомчих газет і журналів", - йдеться у повідомленні.

За його словами, в Україні на 2013 рік передбачається "спрямувати видатки у сумі 17,798 тис  гривень на фінансову підтримку газети "Голос України" та журналу "Віче", засновником яких є Рада, з метою забезпечення їх випуску та попередження можливих збитків…І це при тому, що доступ до матеріалів на сайті газети Ради платний.

Реклама:

"Для здійснення фінансової підтримки газети "Урядовий кур'єр", засновником якої є Кабмін, за бюджетною програмою "Фінансова підтримка газети "Урядовий кур'єр" передбачено видатки у сумі 5 тис гривень", - пише Балога.

Балога зазначив, що за бюджетною програмою "Фінансова підтримка видання журналу "Право України" на фінансову підтримку випуску журналу "Право України", засновником якого є Національна академія правових наук, передбачено спрямувати 4,05 тис гривень. 

"На 2013 рік для випуску спеціалізованого періодичного видання - журналів "Економіка України", "Вісник державних закупівель", засновником яких є Міністерство економічного розвитку і торгівлі, за бюджетною програмою "Фінансова підтримка видань з економічних питань і забезпечення функціонування веб-порталу з питань державних закупівель" передбачаються видатки у сумі 3410,8 тис гривень", - йдеться у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: