"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Facebook випускає власний мобільний месенджер

Вівторок, 4 грудня 2012, 20:04

Соцмережа Facebook запропонувала користувачам ще один спосіб відмови як від самих sms-повідомлень, так і від лімітів, присутніх в них.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає CyberSecurity.

Згідно з повідомленням, за допомогою нового месенджера Facebook Messenger app, поки існує лише в Android, де користувачі можуть спілкуватися один з одним, синхронізувати контакти та розсилати повідомлення по групах. Також як і в інших мобільних месенджерах, в даній розробці в якості користувальницького ідентифікатора виступає його номер мобільного телефону.

"Випуск власного месенджера Facebook дає відповідь на нещодавню хвилю чуток, що Facebook має намір придбати популярний мессенджер WhatsApp, що розробленний під різні платформи. Відразу ж після виникнення відповідних чуток, Facebook спростувала подібну інформацію, але зауважила, що хоча в даний момент не купує WhatsApp, придивляється до даної розробки", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Як повідомили в Facebook, користувачі, що реєструються в новому месенджері, можуть не тільки обмінюватися контактами та повідомленнями, але й фотографіями і голосовими замітками. Щоб отримувати повідомлення в Messenger App, користувачеві потрібно бути зареєстрованим або в даній системі, або в Facebook.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: