"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Витрати для МВС пропонують збільшити на сотні мільйонів

Вівторок, 4 грудня 2012, 19:52

Кабмін запропонував збільшити видатки для Міністерства внутрішніх справ на 2013 рік з 14,569 млрд гривень до 15,056 млрд гривень.

Про це йдеться в проекті закону про держбюджет на 2013 рік, зареєстрованому у Верховній раді.

Згідно з документом, видатки за бюджетною програмою "Керівництво та управління діяльністю органів внутрішніх справ" передбачено в сумі 310,921 млн гривень.

"Додаткові витрати передбачаються на підвищення рівня грошового забезпечення осіб рядового і начальницького складу та мінімальної заробітної плати, оплату комунальних послуг та енергоносіїв", - говориться в пояснювальній записці.

Реклама:

За бюджетною програмою "Забезпечення захисту прав і свобод громадян, суспільства і держави від протиправних посягань, охорона громадського порядку та протидія незаконній міграції" видатки загального фонду збільшені на 503,323 млн гривень або 5% і передбачені у сумі 10,544 млрд гривень.

За бюджетною програмою "Підготовка кадрів для органів внутрішніх справ вищими навчальними закладами III і IV рівнів акредитації" передбачені видатки в сумі 658,906 млн гривень.

"За рахунок передбачених програмою бюджетних асигнувань у 2013 році буде забезпечено потребу МВС в кваліфікованих кадрах", - йдеться у пояснювальній записці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: