"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Держказначейство вихваляється збільшенням доходів держбюджету

Вівторок, 4 грудня 2012, 15:18

Доходи держбюджету в січні-листопаді 2012 року, за оперативними даними, склали 305,5  млрд гривень, що на 7,5% більше показника аналогічного періоду 2011 року.

Про це йдеться в повідомленні Державної казначейської служби, передає "УНІАН".

"За січень-листопад 2012 року в загальний і спеціальний фонди держбюджету надійшло 305,5 млрд гривень (з урахуванням власних надходжень бюджетних установ та субвенцій з місцевого бюджету), що на 21,3 млрд гривень, або на 7,5% більше, ніж за відповідний період 2011 року", - йдеться в повідомленні.

Також вказується, що до загального фонду держбюджету в січні-листопаді надійшло 259,2 млрд гривень, що на 7,9% перевищує аналогічний показник минулого року. У спецфонд держбюджету за даний період надійшло 46,3 млрд гривень (з урахуванням власних надходжень бюджетних установ та субвенцій з місцевого бюджету).

Реклама:

Як відомо, екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник, коментуючи останні дані щодо надходжень до державного бюджету заявив, що за останній місяць потрібно зібрати 63 млрд гривень, щоб виконати схвалений законом про держбюджет обсяг доходів загального фонду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: