"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На друк непотрібної книги для депутатів витратили чверть мільйона

Неділя, 30 грудня 2012, 10:02

На друк книги "Адміністративно-територіальний устрій України", яку роздавали народним депутатам, витратили 261,656 тис гривень.

Як повідомив у своєму блозі журналіст Сергій Лещенко, про це у відповідь на його запит повідомив у суботу керівник Апарату Верховної Ради Валентин Зайчук.

Журналіст повідомляє, що цю книгу з 800 сторінок у твердій обкладинці із золотим оформленням роздавали депутатам парламенту у вівторок – в останній сесійний день цього року.

У ній перераховані дати утворення областей, віднесення населених пунктів до категорії міст чи селищ, чисельність населення.

Реклама:

"На Ваш запит на інформацію повідомляю, що вартість видання довідника "Адміністративно-територіальний устрій України" тиражем 2 тис примірників становить 261,656 тис гривень", - йдеться у відповіді Зайчука на запит.

"На нікому не потрібну книгу Апарат парламенту легко витратив понад чверть мільйона гривень! В той час, коли українська медицина в деяких населених пунктах, перерахованих у цій абсурдній збірці, перебуває на рівні 19 століття", - пише журналіст.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!