"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Обсяг он-лайн продажів в США досяг 20,4 мільярда

Понеділок, 3 грудня 2012, 18:33

Обсяг он-лайн продажів товарів в США з початку нинішнього сезону передсвяткових розпродажів досяг 20,4 млрд доларів, що на 15% перевершило показник за аналогічний період минулого року.

Про це йдеться в даних дослідницької компанії comScorе, передає "Інтерфакс-Україна" .

Згідно з даними, при цьому на минулому тижні виявилося відразу три дня, коли обсяги продажів через інтернет перевищили 1 млрд доларів. У так званий "кіберпонеділок" був встановлений абсолютний рекорд продажів он-лайн - 1,46 млрд доларів.

Термін "кіберпонеділок" з'явився в США в 2005 році - так охрестили перший понеділок після Дня подяки, який випадає на четвертий четвер листопада.

Реклама:

Дослідження показують значне зростання продажів в цей день у 70-80% онлайн-ритейлерів: присвятивши вихідні "реальному шопінгу", споживачі виходять в понеділок на роботу і продовжують робити покупки, але вже в інтернеті.

За оцінками ComScore, за останні п'ять років споживчі витрати в інтернеті в цей день зросли більш ніж удвічі.

Раніше повідомлялося, що в перший день масового сезону розпродажів - "чорну п'ятницю" - роздрібні продажі в інтернеті підскочили на 26% і вперше в історії перевищили 1 млрд доларів.

У вівторок, 27 листопада, продажі через інтернет досягли 1,26 млрд доларів, а в середу, 28 листопада, - 1,11 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!