"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович у 2013 році вирішив перевірити, як виконують його розпорядження

Субота, 29 грудня 2012, 16:22

Адміністрація президента в 2013 році перевірить, як центральні органи виконавчої влади та інші держоргани виконують розпорядження глави держави.

Про це йдеться в розпорядженні № 244 від 29 грудня.

Згідно з розпорядженням, Янукович затвердив на 2013 рік план проведення перевірок стану виконання його актів і доручень, згідно з якими до липня будуть проведені перевірки в Мінагропроді, МОЗ та Мінінфраструктури.

Зокрема, перевірка Мінагропроду запланована на січень-березень 2013 року.

Реклама:

У січні-лютому 2013 року повинні пройти перевірки Держінспекції сільського господарства, Госветеринарної та фітосанітарної служби, Держагентства земельних ресурсів.

На березень заплановано перевірка Державної санітарно-епідеміологічної служби та Нацагентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів.

У квітні-травні 2013 року, крім перевірки МОЗ, також перевірять Держагентство автомобільних доріг і Держслужбу інтелектуальної власності.

У травні 2013 року передбачається провести перевірку Держінспекції з безпеки на наземному транспорті і Державіаслужби.

У червні-липні пройде перевірка Мінінфраструктури.

У серпні-вересні 2013 року відбудеться перевірка АМКУ, у вересні-жовтні Держфінінспекції Держказначейства та ДПС, а на листопад-грудень Нацкомфінпослуг.

Всього на 2013 рік запланована перевірка 22 державних відомств для вивчення стану організації роботи з виконання завдань, визначених актами і указами президента.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!