"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Старший син Януковича розповів про "непростий" для бізнесу час

Четвер, 27 грудня 2012, 13:51

2012 рік видався дуже непростим для нашої експортно-орієнтованої країни.

Про це в інтерв'ю "Донецьким новинам" сказав старший син президента Олександр Янукович.

"Дійсно, 2012 рік видався дуже непростим. Світова економічна криза не обходить стороною і нашу експортно-орієнтовану країну. Експортери страждають найбільше, і це погано для держави. Втрати ж бізнесу, що працює на внутрішньому ринку і для внутрішнього ринку, значно менше", - сказав Янукович.

Син президента впевнений, що світова криза закінчиться не скоро.

Реклама:

"Переконаний, що в цій ситуації Україні необхідно розвивати внутрішній ринок. Велику частину продукції для внутрішнього ринку потрібно виробляти в нашій країні, в першу чергу - продукцію агропромислового комплексу", - зазначив бізнесмен.

За його словами, тільки таким шляхом можна стабілізувати фінансову систему і грошовий обіг, збільшувати валютні резерви і своєчасно скорочувати заборгованість перед міжнародними фінансовими інститутами.

"Мій бізнес орієнтований на внутрішній ринок України. Тож втрати невеликі. Об'єкти, побудовані раніше і будівництво яких розпочато у 2012 році, користуються попитом і продаються. Банк ВБР також розвивається стабільно", - зазначив він.

Як відомо, офіційним власником Всеукраїнського банку розвитку є син президента Олександр Янукович, а керує банком мати глави НБУ Валентина Арбузова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!