"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Залізниця накупила у британців запчастин на 10 мільйонів

Вівторок, 25 грудня 2012, 10:47

ДП "Укрзалізничпостач" уклало угоду з ТОВ "Машбудресурс" на придбання запчастин до вантажних вагонів на 10,31 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається у повідомленні, придбано замки по 491 гривні, замок "держатель" по 264 гривні, запобіжники замка по 108 гривень, підйомники замка по 96 гривень та валики підйомника по 264 гривень.

Засновником "Машбудресурсу" є ТОВ "Тотал кепітл корпорейшн", яке в свою чергу засновано британською фірмою "Конформіті інвест лімітед".

Реклама:

Донедавна директором "Тотал кепітл корпорейшн" була Яна Курбатова, відома як співробітник управління справами "Укрзалізниці".

"Також вона очолювала ТОВ СК "Нафтагазстрах". Засновниками страхової фірми є Андрій Остапко та Олександр Козирєв, які фігурували в компаніях з групи народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка, а також австрійська фірма "Магелан лоджістікс гмбх" і лондонська фірма "Копартнер інвест лімітед", - пише видання.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ "Екотранссістем", яке до останнього часу контролювалось фірмою "Копартнер інвест лімітед".

А зараз її засновником через ланцюжок компаній є донеччанка Анастасія Жалковська.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!