All.biz Messenger: бізнесмени всіх країн, єднайтеся! ®

П'ятниця, 21 грудня 2012, 18:01

All.biz запропонував своїм клієнтам нові можливості для активізації бізнес-контактів. Новий сервіс отримав назву All.biz Messenger. Це спеціальний інструмент для спілкування, що дозволяє діловим людям швидко обмінюватися повідомленнями один з одним. На якій би сторінці онлайн-каталогу ви не перебували, All.biz Messenger дозволить вам оперативно зв'язатися з потрібними компаніями і відповісти на звернення та запити від інших користувачів системи.

 

Новий сервіс доступний тільки для зареєстрованих користувачів ресурсу і функціонує дуже просто. Всі, з ким ви контактуєте на сайті, автоматично додаються до "списку контактів" у клієнт-месенджері, завдяки чому ви не втрачаєте жодного вашого покупця або постачальника. Технологія XMPP, на основі якої розроблено All.biz Messenger, дозволяє миттєво обмінюватися повідомленнями, використовуючи звичний для вас клієнт-месенджер - ICQ, Google Talk, Pidgin та інші. На основі протоколу XMPP працюють такі відомі соціальні мережі, як Facebook, Google Talk, Vkontakte, Одноклассники.ru та ін.

"На відміну від соціальних мереж, All.biz Messenger орієнтований виключно на ділове спілкування. Він дозволяє бізнесменам здійснити перший контакт з потенційним партнером і оперативно отримати необхідну інформацію про компанію та її товари. Надалі контрагенти можуть використовувати будь-який зручний для них спосіб спілкування. Якщо людина, з якою ви бажаєте зв'язатися, на даний момент відсутня в системі, то вона отримає повідомлення  на свою електронну пошту. Таким чином, жодне звернення не буде втрачено. Ви можете продовжити спілкування незалежно від того, чи перебуває користувач, що вас цікавить, в чаті. Він може відповісти вам, прочитавши повідомлення по e-mail", - пояснює принцип роботи All.biz Messenger заступник керівника відділу розвитку All.biz Олександр Закревський.

Новий сервіс прискорить процес спілкування користувачів, стане зручним і, що важливо, безкоштовним доповненням до вже існуючих функцій онлайн-ресурсу. Для постачальників товарів і послуг, представлених в онлайн-каталозі All.biz, це гарна можливість стати ще більш доступними для потенційних клієнтів і збільшити їхню кількість - просто частіше перебувайте в онлайні.

"Це ще не все. Ми приготували для наших клієнтів ряд приємних сюрпризів до нового року, які сприятимуть реалізації місії нашої компанії - об'єднувати весь світ для торгівлі", - говорить директор All.biz Іван Закревський.

ДОВІДКА
All.biz (www.all.biz) - це міжнародний онлайн-каталог товарів і послуг 26 мовами. Аудиторія проекту перевищує 247 млн відвідувачів на рік.
Проект об'єднує товарні ринки 89 країн світу, містить структуровану інформацію про більш ніж 16 млн товарів і послуг від понад 1,1 млн компаній з усього світу.
Офіси All.biz розташовані в 20 країнах: в Росії, Білорусії, Україні, Казахстані, Молдові, Румунії, Польщі, Індії, Аргентині, Бразилії, Туреччині, Болгарії, Китаї, В'єтнамі, Чилі, Перу, Азербайджані, Узбекистані, Єгипті, США.
За даними рейтингу Google Ad Planner, All.biz входить в Топ-500 найбільш відвідуваних сайтів у світі за кількістю унікальних користувачів.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!