"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Прокуратура Криму вихваляється врятованими бюджетними мільйонами

Четвер, 20 грудня 2012, 20:44

Прокуратура Криму запобігла необґрунтоване стягнення з міського бюджету Армянська 6 млн гривень за нібито проведену реконструкцію зданих в оренду тепломереж міста.

Про це повідомила прес-служба прокуратури автономії, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, вищий господарський суд задовольнив позов кримської прокуратури і скасував рішення суду апеляційної інстанції, яким було легалізовано стягнення з відділу комунальної власності Армянської міської ради понад 6 млн гривень.

"Таку суму користувач комунальним майном намагався отримати фактично з місцевого бюджету в якості компенсації за нібито зроблені ним невід'ємні поліпшення орендованого майна - теплових мереж міста. Касаційна інстанція погодилася з доводами наглядового відомства про відсутність правових підстав для стягнення заявленої суми. Так, роботи були проведені без узгодження орендодавця, і відсутні документи, що підтверджують обсяги і якість реконструкції тепломереж", - відзначили в прес-службі.

Реклама:

Задовольнивши касаційну скаргу прокуратури Криму, Вищий спеціалізований суд України залишив в силі рішення суду першої інстанції, яким було відмовлено від задоволення вимог орендаря про стягнення вартості реконструкції майна.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!