"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Азарова знайшли вдячних підприємців, які в нього вірять

Четвер, 20 грудня 2012, 20:00

Хмельницькі підприємці висловили Миколі Азарову подяку за підтримку малого та середнього бізнесу.

Про це йдеться у листі на адресу прем’єр-міністра, який надійшов від громадської організації "Асоціація хмельницьких ринків", повідомляє прес-служба уряду.

"Ми переконані, що наша співпраця у питанні захисту та розвитку підприємництва з вами на чолі уряду набуде нових рис, нової якості та глибини", - йдеться у листі.

У документі також "30-тисячний колектив підприємців засвідчує свою готовність до активної співпраці з прем’єром у питаннях захисту малого та середнього бізнесу".

Реклама:

"Сподіваємося, що ваша діяльність як прем’єра буде спрямована на створення необхідних системних засад для розвитку економіки країни, малого та середнього підприємництва, на захист прав та свобод громадян", - висловили сподівання хмельницькі підприємці.

При цьому вони зазначили, що якісна робота Координаційної ради з питань малого та середнього бізнесу при Кабінеті Міністрів допомагатиме уряду в питанні формування та реалізації системної програми розвитку малого та середнього бізнесу в Україні на найближчі 5 років.

Водночас, хмельницькі підприємці запропонували своє бачення щодо деяких аспектів цього питання.

Азаров подякував за привітання та висловлені пропозиції та запевнив, що розширення економічних свобод та сприяння підприємництву є основою економічною політики Уряду.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!