"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Затверджено вже 6 місцевих бюджетів - Мінфін

Четвер, 20 грудня 2012, 11:59

На 19 грудня 2012 року в Україні було затверджено 6 місцевих бюджетів.  

Міністерство фінансів здійснює моніторинг стану затвердження місцевих бюджетів на 2013 рік, йдеться у повідомленні міністерства.

У відомстві зазначили, що згідно із статтею 77 Бюджетного кодексу місцеві бюджети, для яких у держбюджеті визначаються міжбюджетні трансферти, затверджуються не пізніше, ніж у двотижневий строк з дня офіційного опублікування закону про держбюджет.

"Тобто, граничним терміном затвердження місцевих бюджетів треба вважати 31 грудня 2012 року (включно)", - сказано у повідомленні.

Реклама:

У Мінфіні повідомили, що на 19 грудня 2012 року затверджено 6 місцевих бюджетів, у тому числі: 1 обласний бюджет Вінницької області, 3 бюджети міст обласного значення - Маріуполя, Донецька та Харкова, 2 районні бюджети - Золочівського району Харківської області та Новосанжарського району Полтавської області.

Нагадаємо, 20 грудня на брифінгу секретар Київради Галина Герега заявила, що депутати Київради, найімовірніше, не підтримають проект бюджету міста на наступний рік.

Нещодавно голова КМДА Олександр Попов заявив, що забезпечення належної життєдіяльності Києва в 2013 році за затвердженою редакцією держбюджету неможливе.

Як повідомлялося, у Мінфіні відповіли на критику Попова, заявивши, що з бюджету столиці не вилучатимуться кошти до держбюджету.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: