"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Метінвест" погасив семирічний кредит

Середа, 19 грудня 2012, 20:03

Metinvest, материнська компанія міжнародної вертикально інтегрованої гірничо-металургійної групи компаній "Метінвест", достроково погасила 7-й кредит на суму 410 млн євро.

Про це повідомила прес-служба компанії, передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням, погашення відбулося в результаті оплати останнього траншу в розмірі 107,5 млн євро.

Як наголошується в прес-релізі компанії, кредитна лінія була використана компанією "Метінвест" на придбання 100% частки в компанії Trametal SpA і її дочірнього підприємства Spartan UK Limited, двох листопрокатних підприємств, розташованих, відповідно, в Сан-Джоржіо ді Ногаро (Італія) і Ньюкаслі (Велика Британія).

Реклама:

"Кредитна лінія була організована синдикатом з 10 банків, в якому банки ABN Amro Bank NV і BNP Paribas SA виступили в якості головних організаторів і андеррайтерів", - сказано в повідомленні.

"Погашення цієї кредитної лінії зменшує обсяг наших короткострокових фінансових зобов'язань та загальної заборгованості, а також знижує частку пріоритетною забезпеченої заборгованості, що має поліпшити кредитний рейтинг боргових інструментів "Метінвест", - наголошується в повідомленні з посиланням на слова фінансового директора компанії Сергія Новікова.

"Метінвест" - вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. Виробничі потужності підприємств "Метінвеста" дозволяють не тільки повністю задовольняти власні потреби в сировині, рідкій сталі і напівфабрикатах, але й забезпечувати значну частину українських і європейських підприємств, а також металургію Азії.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ (71,25%) і група компаній СМАРТ (23,75%) на чолі з Вадимом Новинським.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: