У Домінікані вбили чиновника "Укрспецекспорту"

Середа, 19 грудня 2012, 17:49

Заступник начальника департаменту компанії "Укрспецекспорт" Станіслав Л. був застрелений на початку минулого тижня.

Про це ZN.UA повідомило поінформоване джерело в компанії.

Трагедія трапилася, коли чиновник перебував на відпочинку у Домініканській республіці. В якості версії події місцеві правоохоронці розглядають вбивство з метою пограбування.

Яким чином і чому начальник департаменту опинився в Домініканській республіці, джерело пояснити не змогло - "можливо, після відрядження відправився у відпустку".

За даними джерела, перед тим, як побувати в Домініканській республіці, Станіслав перебував у відрядженні в Ефіопії, оскільки він курирував контракт "Укрспецекспорту" з розробки та серійного виробництва потужних двигунів для бронетехніки.

В даний момент вирішується питання про транспортування тіла на батьківщину. Переговори щодо видачі тіла загиблого українській стороні ускладнюються тим, що в Домініканській Республіці немає українського посольства і консульства.

У компанії "Укрспецекспорт" кореспонденту ZN.UA не стали коментувати те, що трапилося, посилаючись на те, що не уповноважені це робити.

Як відомо, державна компанія "Укрспецекспорт" - уповноважений державою посередник, що здійснює зовнішньоекономічну діяльність у сфері експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення, а також товарів, які містять відомості, що становлять державну таємницю

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: