"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров забрав мільйони для "швидкої допомоги" на зарплати бюджетникам

Вівторок, 18 грудня 2012, 20:17

Кабмін у два рази скоротив фінансування заходів щодо створення оперативно-диспетчерських служб з використанням GPS-технологій.

Про це йдеться у постанові №1157 "Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабміну від 20 лютого 2012 р. №134", передає прес-служба уряду.

Як зазначається у повідомленні, зменшено показник видатків Держагентству з інвестицій та управління національними проектами за бюджетною програмою "Створення оперативно-диспетчерських служб з використанням сучасних GPS-технологій": з 80 млн гривень до 40 млн гривень.

"Саме 40 млн гривень не були освоєні упродовж року за відповідною програмою. Продовження фінансування заходів щодо забезпечення "швидкої допомоги" сучасною системою оповіщення буде продовжено в наступному році, відповідно на ці цілі виділятимуться кошти вже у бюджеті-2013", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Згідно з повідомленням прес-служби, наразі Міністерству фінансів доручено внести відповідні зміни до розпису держбюджету, аби максимально раціонально використати ресурси держбюджету-2012, не допустивши втрат невикористаних вчасно грошей.

"У першу чергу, такі кошти будуть спрямовані на виплату зарплат працівникам бюджетної сфери", - говориться у постанові.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: