Банк Фірташа збільшуватиме активи

Вівторок, 18 грудня 2012, 19:28

Банк "Надра" в 2013 році має намір збільшити обсяг активів на 10% за рахунок кредитування реального сектора економіки і розширення присутності на ринку роздрібного кредитування.

Про це повідомили в прес-службі банку з посиланням на фінансового директора банку "Надра" Костянтина Сердуніча, передає "УНІАН".

"Зараз банк впроваджує нові цікаві продукти як для юридичних, так і для фізичних осіб. Планується значне збільшення обсягу карткових і споживчих кредитів", - зазначив Сердуніч.

Разом з тим, фіндиректор банку не назвав конкретну суму, до якої буде збільшено розмір активів. Нагадаємо, кредити і заборгованість клієнтів банку на 1 жовтня склали 19,833 млрд гривень.

Реклама:

За інформацією Сердуніча, на сьогодні банк залучив субординований борг на 100 млн гривень і отримав дозвіл Нацбанку на його включення у свій капітал.

До кінця поточного і наступного року банк "Надра" також має намір залучати кошти в такій формі, однак остаточна сума ще на стадії обговорення з інвесторами.

Як відомо, банк "Надра" почав свою діяльність у жовтні 1993 року, сьогодні входить до групи найбільших банків України. Компанія Centragas Holding AG (Відень, Австрія), яку контролює український бізнесмен Дмитро Фірташ, володіє 89,9659% акцій банку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: