"Аеросвіт" Коломойського відновлює польоти до Москви

Субота, 15 грудня 2012, 12:22

Авіакомпанія "АероСвіт" (Київ) і аеропорт "Шереметьєво" (Москва) врегулювали питання розрахунків за зобов'язаннями авіакомпанії перед аеропортом, і 15 грудня "АероСвіт" відновлює польоти в "Шереметьєво".

Про це йдеться у повідомленні компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

В авіакомпанії заявили, що першими рейсами "АероСвіту", які московський аеропорт обслужить після перерви з 11 по 14 грудня, стануть денний рейс VV407 Київ - Москва і зворотний VV408 Москва - Київ.

"АероСвіт" приносить вибачення пасажирам за доставлені незручності у зв'язку з тимчасовим призупиненням власних польотів в "Шереметьєво" і висловлює подяку компаніям-партнерам "Аерофлот" і "Міжнародні авіалінії України", які надали сприяння у перевезенні пасажирів скасованих рейсів "АероСвіту", - повідомили в авіакомпанії.

Реклама:

Як повідомлялося, 10 грудня  Росавіація прийняла рішення про припинення аеронавігаційного обслуговування всіх рейсів авіакомпанії "Аеросвіт" у повітряному просторі РФ.

8 грудня міжнародний аеропорт "Шереметьєво" звернувся до Арбітражного суду Московської області з позовною заявою до авіакомпанії "Аеросвіт" про стягнення заборгованості на загальну суму близько 92 млн руб.

Нагадаємо, авіакомпанії "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" об'єднані в альянс Українська авіаційна група, яка контролюється групою Приват Ігоря Коломойського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: