Джерела: Янукович погодиться на "приєднання до частини Митного союзу"

П'ятниця, 14 грудня 2012, 17:56

18 грудня під час візиту до Москви президент Віктор Янукович підпише меморандум про приєднання до частини Митного союзу.

Про це повідомляють джерела, "близькі до Валерія Хорошковського", пише журналіст Святослав Цеголко у своєму Facebook.

"Кінець української державності. Джерела, близькі до Хорошковського, повідомляють, що 18 грудня під час візиту до Москви президент підпише меморандум про приєднання до частини Митного союзу з Росією. Євроінтеграція відміняється. Так вирішив Янукович", - написав він.

"Невже нас це влаштовує?", - запитує він.

Реклама:

Раніше джерела повідомляли, що 17-18 грудня президент Віктор Янукович планує відвідати Москву і може погодитися там на зближення України з Митним союзом Росії, Білорусі та Казахстану.

Після цього Янукович заявив: "У даний час ми гармонізуємо наше законодавство, норми та правила у відповідності з Митним союзом. Це довгий шлях, але якщо ми не зробимо це, то наші виробники зіткнуться з дискримінацією і втратять ринок".

До того керівництво Росії схиляло Україну до вступу у Митний Союз, однак представники влади України запевняли, що про вступ до цього об’єднання поки не йдеться, бо треба подивитися, як воно функціонуватиме і які переваги надаватиме.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!