Помилка Каськіва з LNG-терміналом обійдеться Україні в сотні тисяч

Четвер, 13 грудня 2012, 13:07

Піарники з Вашингтона за гроші українських платників податків спробують до Нового року переконати весь світ інвестувати в LNG-термінал.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Коментарі".

Як повідомляється, компанія APCO Worldwide Inc., головний офіс якої знаходиться в столиці США - Вашингтоні, отримала акцепт пропозиції конкурсних торгів по консультаційних послуг для поліпшення іміджу національного проекту "LNG-термінал", а також пошуку для нього нових інвесторів.

"Тендер пройшов за процедурою закупівлі в однієї особи. Вартість послуг американських піарників буде коштувати українському бюджету 330 тисяч (без ПДВ) або більше 2,636 млн гривень за офіційним курсом НБУ на сьогоднішній день", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Згідно з повідомленням, американці повинні поліпшити імідж проекту будівництва терміналу, залучити нових інвесторів, а також забезпечити підтримку з боку Туреччини в питанні проходження LNG-танкерів через протоки Босфор і Дарданелли американці повинні до 31 грудня 2012 року.

"У тендерній документації прямо зазначено, що послуги піарників необхідні у зв'язку зі скандалом навколо підписання угоди з іспанськими" інвесторами "26 листопада", - відзначає видання.

Раніше повідомлялося, що Хорді Бонвехі, який 26 листопада від імені іспанської компанії Gas Natural Fenosa підписав угоду про співпрацю з Україною щодо участі компанії в реалізації проекту LNG термінал, визнав, що не мав права підписувати цей документ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: