Дружина Тігіпка інвестуватиме у перетворення голосу в текст

Вівторок, 11 грудня 2012, 17:29

TA Venture Вікторії Тігіпко інвестує в інноваційну платформу TranscribeMe, яка надає послуги з обробки та перетворення аудіо інформації в текст.

Про це повідомили в компанії, передає "proIT".

Серед інвесторів, які беруть участь в інвестуванні, також присутні: TEC Ventures, Tech Coast Angels, Sierra Angels, ICE Angels і Maverick Angels. Сумарні інвестиції в даному раунді становлять 900 тис доларів.

"Послуги компанії TranscribeMe з перетворення голосу в текст будуть особливо затребувані лікарями, корпоративними клієнтами, письменниками, викладачами, журналістами, а також всіма, кому потрібно швидко перевести голосову інформацію в текст. Команду компанії очолює Олексій Дунаєв, який також є одним із співзасновників компанії", - зазначила Вікторія Тігіпко, керуючий директор TA Venture.

Реклама:

TranscribeMe був запущений в 2011 році.

Компанія базується в Сан-Франциско (Каліфорнія, США).

За допомогою цього сервісу можна швидко шукати та ділитись аудіо-і відеоінформацією, перетворюючи голосові повідомлення в текст.

"Зараз ми обдумуємо стратегію виходу на російськомовний ринок, а також на ринок України. Це може статися вже на початку 2013 року", - сказав гендиректор компанії TranscribeMe Олексій Дунаєв.

Нагадаємо, раніше фонд TA Venture проінвестував сервіс пошуку та бронювання авіаквитків Bravoavia, пошуковик-перекладач Linguee, видавця соціальних мережних ігор і додатків Pixonic, платформу соціального шопінгу Fantasy Shopper та ін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: