Азаров наговорив "приємностей" представнику ЄС

Вівторок, 11 грудня 2012, 15:13

Прем’єр Микола Азаров подякував представнику ЄС з міжнародних питань та політики безпеки Кетрін Ештон за позитивну оцінку перспектив співробітництва.

На ініціативу високого представника ЄС Кетрін Ештон відбулася телефонна розмова з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим, йдеться у повідомленні на сайті уряду.

"Ештон проінформувала Азарова про висновки Ради ЄС у закордонних справах щодо України. Вона підкреслила, що ЄС бажає Україні прогресу на шляху реформ, модернізації економіки та демократичних перетворень", - йдеться у повідомленні.

У Кабміні повідомили, що глава уряду України подякував Ештон за бажання вести конструктивний, відвертий діалог і за позитивну оцінку перспектив співробітництва України з Євросоюзом.

Реклама:

"Ми готові до запуску нових форматів діалогів з ЄС щодо реформування системи правосуддя, вдосконалення виборчого законодавства, покращення бізнес-клімату в Україні", - заявив Азаров.

Сторони домовились, зазначили у Кабміні, підтримувати особистий постійний діалог у процесі підготовки підписання угоди про політичну асоціацію, включаючи всеохоплюючу зону вільної торгівлі між Україною та ЄС.

Як повідомлялося, Європейський союз очікує, що Київ відкличе заявку про перегляд зобов'язань, взятих при вступі до СОТ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!