У Партії регіонів думають, що бюджет-2013 "адекватний"

Вівторок, 11 грудня 2012, 11:31

У державному бюджеті на 2013 рік закладено систему цінностей, яка орієнтована на забезпечення соціально-економічного розвитку України.

Про це сказав народний депутат від ПР Олексій Плотніков, коментуючи заяви представників опозиції, які розкритикували діяльність Кабміну Миколи Азарова.

Зокрема, на думку депутата, про ефективність роботи уряду Азарова свідчить "стабільна ситуація в економіці і постійне зростання соціальних стандартів".

За словами Плотнікова, бюджет-2013 є збалансованим документом, повністю відповідним економічним реаліям.

Реклама:

"Тому сам факт прийняття бюджету є гарним показником. Це бюджет адекватний, він повністю відповідає ситуації в країні. Враховуючи те, що відбувається на зовнішніх ринках, документ був прописаний реалістично, без популізму", - підкреслив Плотніков.

Як відомо, Верховна Рада 6 грудня прийняла Закон "Про Державний бюджет України на 2013 рік".

Бюджет ухвалено з дефіцитом на рівні 50,43 млрд грн (3,2% ВВП), доходами – 361,5 млрд грн, видатками – 411,9 млрд грн, граничним рівнем державного боргу на 31 грудня 2013 року – 483 млрд грн, можливістю надання державних гарантій на 50 млрд грн.

Глава Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк назвавдержбюджет-2013 непрофесійним, несправедливим і неефективним.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!