У Мінекології "викинули" 2,5 мільйона на програмне забезпечення

Вівторок, 11 грудня 2012, 10:48

ДП "Центр еколого-експертної аналітики" 29 листопада за результатами тендерів уклало низку угод з ТОВ "Айкюжн" на послуги з програмного забезпечення на суму 2,49 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Згідно з повідомленням, створення програмного комплексу зі збору інформації про стан рослинних угруповань, занесених до Зеленої книги України, коштуватиме 697 тис гривень. Ще 598 тис гривень коштуватиме аналогічний комплекс про тварин і рослин, занесених до Червоної книги України, чи охороняються відповідно до міжнародних зобов’язань України.

"Додатково 1,20 млн гривень піде на упорядкування та удосконалення баз даних державних кадастрів тваринного та рослинного світу та їх адаптацію до Єдиної інформаційно-аналітичної системи довкілля України", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Засновниками ТОВ "Айкюжн", яке на момент створення мало назву "Софтлайн БПМ", є офшори "Сорочан холдінгз лімітед" (Кіпр), "Ланкастер лімітед" (маршалові острови), Олександр Лобач та Олександр Смірнов.

ДП "Центр еколого-експертної аналітики" належить Міністерству екології та природних ресурсів, яке минулого року відзначилось скандальною закупівлею фотографій території України з космосу у австрійського виробника цементних заводів за 49,38 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!