"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Боржомі груп" просить захисту у влади

П'ятниця, 9 листопада 2012, 15:42

Найбільший виробник мінвод в Україні IDS Group Ukraine просить владу втрутитися в ситуацію, що склалася навколо компанії, і "припинити свавілля контролюючих структур".

Про це повідомила прес-служба компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, за підтримки податкових органів та судів в даний час відбувається спроба рейдерського захоплення активів компанії.

"Зараз вже заблокована робота заводів в Миргороді та Моршині, ведуться обшуки в приміщеннях компанії і будинках керівників підприємств", - наголошується в повідомленні.

Реклама:

У свою чергу, в прес-службі Державної податкової служби спростовують інформацію про рейдерське захоплення Миргородського заводу мінвод та заявляють про порушення кримінальної справи відносно посадових осіб підприємства за ухилення від сплати податків в сумі понад 2,9 млн гривень за перше півріччя 2012 року.

У ДПС також підкреслили, що комплекс оперативно-слідчих дій, що проводиться у відношенні ПАТ "Миргородський завод мінеральних вод", відповідає вимогам чинного законодавства, стосується адміністративно-господарської діяльності підприємства і "жодним чином не може розцінюватися як рейдерське захоплення".

Нагадаємо, 8 листопада консультант стратегії групи IDS Group Ukraine Микола Кміть заявив про рейдерське захоплення Миргородського заводу мінеральних вод.

Раніше "Итар-Тасс" повідомило, що Сихівський райсуд Львова задовольнив запит росіян про арешт нерухомого майна і активів низки компаній на території України, що належать Борису Березовському.

У ЗМІ зазначили, що заарештовано, зокрема, майно заводу мінеральних вод, земельні ділянки та будівлі, що належать російському олігарху Борису Березовському, а також активи більше десятка фірм та акціонерних товариств в різних українських містах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: