В "Боржомі груп" заявляють про рейдерське захоплення холдингу

Четвер, 8 листопада 2012, 16:35

На "ІДС "Боржомі груп" відбувається рейдерське захоплення.

Про це повідомив консультант стратегії "ІДС Боржомі груп" Микола Кміть, передає "Інтерфакс-Україна".

 "Відбувається процес рейдерського захоплення нашого харчового холдингу на придуману історію про те, що нібито у нас вклав гроші російський олігарх Березовський. Хоча Миргородський завод заснували ще тоді, коли Березовський не народився, а завод у Моршині побудували з нуля, і ніколи Березовського тут не було. Жодної платіжки, жодного закордонного рахунку до нас ніколи не було. Більше того, є рішення Лондонського суду, в якому чітко написано, що Березовський ніколи не був нашим акціонером і не є", - сказав Кміть.

 За словами Кмітя, за рішенням Басманного суду Москви Державна податкова служба України заарештовує майно та рахунки холдингу.

Реклама:

 "Сьогодні податкова в Миргороді заарештувала рахунки, викликає на допити директорів, учора було проведено обшуки у бухгалтера і директора Миргородського заводу мінеральних вод. А Сихівський райсуд ухвалив рішення заарештувати наше майно на підставі того, що Росія попросила. Бачите, як швиденько ухвалює наш західноукраїнський суд рішення про арешт майна на прохання Москви", - сказав Кміть.

 За його словами, в Миргороді практично зупинено завод, а директора заводу в Моршині сьогодні викликали до слідчого податкової міліції.

 "Самого рішення ніхто не бачив у письмовому вигляді, нам про арешт майна сказав власник акцій. У Миргороді практично зупинено виробництво, і я не розумію, хто Азарову наповнюватиме бюджет. У нас ще рахунки не встигли заарештувати, але завтра можуть провести й обшуки", - сказав Кміть.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: