"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Львівський суд здивований, що "заарештував" майно Березовського. Оновлено

Четвер, 8 листопада 2012, 12:14

Апарат Сихівського районного суду Львова не підтвердив інформацію ЗМІ про те, що судом було накладено арешт на майно російського бізнесмена Бориса Березовського, яке знаходиться в Україні.

В апараті ж суду пошукали подібну справу, проте рішення не знайшли, передає УНІАН

"Якби така справа була, ми б знайшли її"​​, - сказав представник апарату.

При цьому в суді висловили здивування, чому їхній суд повинен розглядати цю справу.

Реклама:

Раніше "Итар-Тасс" повідомило, що Сихівський райсуд Львова задовольнив запит росіян про арешт нерухомого майна і активів низки компаній на території України, що належать Борису Березовському.

У ЗМІ зазначили, що заарештовано, зокрема, майно заводу мінеральних вод, земельні ділянки та будівлі, що належать Березовському, а також активи більше десятка фірм та акціонерних товариств в різних українських містах.

Як повідомлялося, в жовтні суд Москви у рамках кримінальної справи відносно Березовського і спадкоємців Бадри Патаркацишвілі заарештував балканські активи, що належать цим олігархам і компанії Salford Capital Partners.

В рамках тієї ж кримінальної справи був накладений арешт на російські та українські активи компанії Salford Capital Partners.

Між тим, за повідомленнями деяких ЗМІ, великі західні інвестори хочуть купити Salford Capital Partners.

Серед потенційних покупців компанії - міжнародні фонди TPG і CVCI, але, на думку російського слідства, всі зазначені активи придбані на викрадені кошти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: