Підрозділи "Укрзалізниці" розмістять облігації на мільярд

Вівторок, 6 листопада 2012, 15:38

Підрозділи "Укрзалізниці" мають намір протягом року розмістити облігації номінальною вартістю 1 млрд гривень.

Про це повідомляється в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням, держпідприємтсва "ПЗД" (Харків), "ПЗД" (Дніпропетровськ), "Одеська залізниця" та державне територіально-галузеве об'єднання Південно-Західна залізниця (Київ), мають намір протягом року розмістити облігації номінальною вартістю 1 млрд гривень.

Облігації мають бездокументарну форму, номінал облігації - 1 тис гривень.

Реклама:

Кількість цінних паперів становить: облігації серії "С" ЮЖД - 330 тис штук, серії "D" ПЖД - 160 тис штук, серії "Е" ОЗ - 100 тис штук та серії F ПЗЗ - 410 тис штук.

Розміщення облігацій планується провести з 12 листопада 2012 по 11 листопада 2013 року на майданчиках ПФТС (Київ) і "Перспектива" (Дніпропетровськ).

В якості андеррайтера випусків виступить інвестиційна компанія "Спарта Капітал", в якості платіжного агента - "Експрес-Банк".

Термін обігу облігацій - до 8 листопада 2015 року. Так само передбачена оферта по облігаціях. З 12 березня по 12 квітня 2014 року - установлений термін подачі заявок на дострокове погашення.

Процентна ставка на весь термін обігу облігацій встановлена ​​на рівні 19% річних. Процентні платежі нараховуються і виплачуються щокварталу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: