Нацбанк знову витрачає сотні тисяч на свою базу відпочинку

Понеділок, 5 листопада 2012, 19:16

Нацбанк продовжує укомплектовувати свою базу відпочинку в Яремче, до вже закупленої меблів і телевізорів, додадуть холодильники і пральні машини.

Про це йдеться в "Віснику державних закупівель", пишуть "Коментарі".

Згідно "Віснику держзакупівель", протягом четвертого кварталу 2012 року на базу в Яремче повинні будуть поставити: льодогенератор, шафу холодильну побутову, холодильник 1-дверний, шафау холодильну середньотемпературну демонстраційну, холодильник для відходів, п'ять холодильників в номери, холодильник-бар для більярдної, вітрину холодильну настільну і т.д.

Загальна вартість акцептованої пропозиції склала 137,397 тисяч гривень.

Реклама:

Переможцем тендеру оголошена компанія ТОВ "БМС-Захід", яка вже вигравала конкурс на поставку 15 телевізорів і 1 домашнього кінотеатру на базу відпочинку НБУ на Прикарпатті за 196,5 тис гривень.

Купівля проводиться за кошти Нацбанку, договір повинен бути підписаний не пізніше 14 листопада 2012 року.

База відпочинку НБУ в Івано-Франківській області будується з 2010 року. Спочатку вартість була оцінена в 30,66 млн гривень, ще 6 млн гривень коштували проектні роботи.

Однак, у серпні цього року будівельники отримали замовлення на додаткові роботи вартістю 23,15 млн гривень на установку джакузі, барбекю, камінів, устаткування панорамного ліфта і на виконання інших робіт.

У резиденцію, крім куплених раніше телевізорів, було придбано меблів та предметів інтер'єру на 2,2 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: