Влада надала рекомендації виробникам ліків щодо цін

Четвер, 29 листопада 2012, 15:49

Антимонопольний комітет рекомендував основним учасникам ринку лікарських засобів утриматися від дій, що можуть сприяти необґрунтованому підвищенню цін.

Про це йдеться у повідомленні АМКУ.

"Рекомендації надані з метою запобігання порушенням конкурентного законодавства на зазначеному ринку, зокрема, у періоди підвищення попиту на лікарські засоби у зв’язку з зростанням рівня захворюваності на грип", - сказано у повідомленні.

Відповідні зобов’язання висунуті ТОВ "Гледфарм ЛТД", ТОВ "БаДМ", ТОВ "Оптіма-Фарм ЛТД", ПАТ "Лекхім-Харків", ТОВ "Фармпланета", ТОВ "Юрія-Фарм", АТВТ "Галичфарм", ПАТ "Київський вітамінний завод", ТОВ "ФРА-М", ЗАТ НВЦ "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод", ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров`я", ТОВ "ДКП "Фармацевтична фабрика", ВАТ "Київмедпрепарат", ПАТ "Фармак", ТОВ "Дослідний завод "ГНЦЛЗ", ТОВ "АВС ЛОГІСТІК ПАРК", ПАТ "Альба Україна", ПТПМП фірма "Едельвейс", ТОВ "Вента.ЛТД", ТОВ "Оптова компанія "Дарниця".

Реклама:

У відомстві повідомили, що про результати розгляду рекомендацій вказані учасники ринку мають повідомити комітет у п’ятнадцятиденний строк з дня їх отримання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: