ФДМ виставить на продаж акції Чорноморського суднобудівного заводу

Четвер, 22 листопада 2012, 16:01

Фонд держмайна виставить на продаж 18 грудня 2012 на "Українській біржі" 9,64% пакету акцій Чорноморського суднобудівного заводу.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ФДМ, передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням, початкова ціна виставленого на продаж 9,64% пакету складе 34,3 млн гривень.

Як відомо, "Смарт-холдинг" Вадима Новинського, раніше сконцентрував 90,25% пакету акцій ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" в чотирьох кіпрських компаніях.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що суднобудівний субхолдинг Smart Маritime Group має намір збільшити завантаження виробничих потужностей ЧСЗ за рахунок замовлень з модернізації кораблів ЧФ, а також замовлень з інших країн.

Нагадаємо, "Смарт-холдинг" - інвестиційна група з фокусом на вкладеннях в Україну, країни СНД і Європи, була створена в 2006 році Вадимом Новинським.

Займається розвитком проектів у гірничо-металургійному комплексі ("Метінвест"), в нафтогазовому секторі (Regal Petroleum), у виробництві нерудних матеріалів ("Смарт-Нерудпром"), в суднобудуванні (Smart Maritime Group), в Агропереробці ("Верес"), здійснює будівництво глибоководного порту Очаків і управляє низкою підприємств в інших галузях економіки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: