Азаров каже, що виплата зарплат - проблема місцевих керівників

Середа, 21 листопада 2012, 10:46

Керівники міст персонально відповідають за виплату заробітних плат.

Про це на засіданні уряду заяви прем`єр-міністр Микола Азаров.

"Зверну вашу увагу, що останніми днями в ЗМІ почали з`являтися сюжети про мітинги, що організовуються в містах, які очолюють представники опозиції.На мітингах за участю керівників цих міст звучить вимога виплатити заборгованість із заробітної плати", - сказав Азаров.

За його словами, керівники міст персонально відповідають за вирішення всіх проблем, в тому числі за своєчасну виплату заробітних плат.

Реклама:

"Саме керівники міст повинні дбати про те, щоб створювалися стимули для підприємницької діяльності, розвивався бізнес, працювали підприємства і наповнювався бюджет. Вони персонально відповідають за зростання доходів бюджету і за цільове, законне витрачання його коштів", - зазначив прем`єр.

Проте Азаров також сказав, що якщо ж ці керівники не здатні виконувати свої обов`язки, якщо є дефіцит коштів, то вони завжди можуть звернутися за ж допомогою до обласної та центарльної влади.

"Якщо ти просиш грошей, то зроби це принаймні по-людськи. Керівники міст можуть звернутися з письмом-поданням щодо виділення додаткових коштів у звязку з певними обставинами, але ж ніяк не агресивно вимагати чогось з мітингових трибун", - підсумував глава уряду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: