Сінгапурська компанія запустила в Україні завод з виробництва MacCoffee

Вівторок, 20 листопада 2012, 17:08

Компанія Food Empire Holding, світовий виробник напоїв і продуктів швидкого приготування, запустила перший в Україні завод "Фес-Укр" з виробництва кави під ТМ MacCoffee і "Петровская слобода" потужністю 25 тонн продукції в день.

Про це повідомляє прес-служба підприємства, передає "УНІАН".

"Ми впевнено дивимося в майбутнє і вже сьогодні плануємо розширювати виробництво. Обсяг прямих інвестицій Food Empire на даний момент становить 180 млн гривень. На наступний рік вже заплановані додаткові інвестиції в розмірі 30 млн гривень", - заявив генеральний директор Food Empire Судіп Наїр.

За словами присутнього на церемонії відкриття нормативних актів посла Республіки Сінгапур Саймона Тенсінг, "будівництво та запуск нового заводу - це, в першу чергу, інвестиції Сінгапуру в економіку України, нашу довіру до країни".

Реклама:

Компанія Food Empire Holding, головний офіс якої знаходиться в Сінгапурі, виробляє понад 200 видів продукції під власними торговими марками. Серед продуктів компанії - напої швидкого приготування, заморожені напівфабрикати, кондитерські вироби, закуски.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: