"Запоріжсталь" побила "чавунний рекорд"

П'ятниця, 2 листопада 2012, 14:09

У жовтні обсяг виплавки чавуну на трьох домнах МК "Запоріжсталь", за твердженнями топ-менеджменту підприємства, став "найвищим показником за всю історію комбінату".

Про це повідомляється на офіційному сайті МК "Запоріжсталь".

Згідно з повідомленням, МК "Запоріжсталь" у жовтні 2012 року збільшив в порівнянні з попереднім місяцем виплавку чавуну на 4,4% (до 281,3 тис тонн), випуск сталі - на 1,9% (до 332, 8 тис тонн), відвантаження прокату - на 7,8% (до 284,5 тис тонн).

Крім того, "крім росту обсягів виробництва, в жовтні в порівнянні з вереснем 2012 року, були також покращені показники ефективності".

Реклама:

У минулому місяці, зокрема, комбінату вдалося знизити витрату коксу до 376 кг за тонну чавуну (у вересні 2012 року - 378 кг за тонну) і домогтися найвищого показника виробництва чавуну за одні номінальні добу - 9,333 тонни (у вересні - 9,215 тонн) .

При цьому жовтневий обсяг випуску чавуну на "Запоріжсталі" називають "найвищим показником, який досягли за всю історію комбінату на трьох доменних печах".

Як відомо, ТОВ "Запорізький металургійний комбінат" Запоріжсталь "- одне з найбільш великих промислових підприємств України, продукція якого добре відома і користується попитом у споживачів на внутрішньому ринку і в багатьох країнах світу.

Нагадаємо, 30 липня 2012 року компанія Метінвест Ріната Ахметова і Вадима Новінського оголосила про реалізацію опціону на викуп 50% в гірничо-металургійному бізнесі групи Індустріал. В результаті реалізації опціону, Метінвест разом з групою інвесторів консолідував понад 50% акцій комбінату "Запоріжсталь".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: