Калєтнік ще не знає, чи залишиться на митниці, чи піде в Раду

Четвер, 15 листопада 2012, 14:40

Глава Держмитслужби Ігор Калєтнік ще не визначився, чи працюватиме він на цій посаді, або піде у парламент.

Про це він повідомив "Українській правді" під час конференції Асоціації платників податків.

"Я не ставлю для себе планів працювати в митниці, чи в парламенті. Я ставлю для себе план один: де я буду більш корисний для нашої країни – виконуючи обов’язки глави Держмитслужби, чи народного депутата. Я зважу ці всі речі і прийму правильне рішення", - сказав Калєтнік.

Коментуючи інформацію про його можливу відставку, керівник митниці заявив: "Мені невідомо про такі питання, які ви ставите. Вони абсолютно не відповідають логіці і розумінню. Чутки я не слухаю".

Реклама:

Крім того, відповідаючи на питання щодо проходження у парламент його родичів – батька Григорія Калєтніка та двоюрідної сестри Оксани Калєтнік – за округами у Вінницький області і, зокрема, інформацію про можливий підкуп виборців, він заявив:

"Я думаю, що оцінку цим виборам надали міжнародні спостерігачі, оцінку цим виборам надала українська громадськість. Чітко всі знають, де відбулася фальсифікація, округи, які озвучені для перевиборів".

"Якщо ви говорите про 16 і 18 округи, то про що можна говорити, коли відрив між основними конкурентами складає більше 15 тисяч голосів. Це довіра людей, і це право людей", - зазначив Калєтнік.

Як відомо, 19 вересня голова Могилів-Подільської міської організації партії "Наша Україна" Михайло Саволюк звернувся до громадянської мережі ОПОРА із заявою про підкуп виборців округу №16. Як зазначалося у заяві, від імені Оксани Калєтнік роздавали целофанові пакети з "продпайками" та агітаційною літературою кандидата. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: