"Смарт-Холдинг" Новинського хоче об'єднати всі банківські активи

Середа, 14 листопада 2012, 10:50

"Смарт-Холдинг" має намір об'єднати банківські активи в одну фінансову установу.

Про це в інтерв'ю "Інвестгазеті" заявив директор з інвестицій компанії "Смарт-Холдинг", голова наглядових рад Банку Форум та БМ Банку Денис Рудєв.

"Стратегічно ми плануємо консолідувати всі банки холдингу в одну фінустанову. На даний момент питання об'єднання банків не стоїть, але ми не виключаємо, що повернемося до нього протягом двох-трьох років", - зазначив Рудєв.

За його словами, всі фінустанови до цього моменту будуть управлятися як єдина банківська група.

Реклама:

"Ймовірно, через успішне партнерство "Смарт-Холдингу" і СКМ у рамках компаній "Метінвест" і HarvEast на ринку і з'явилися припущення про можливе подальше укрупнення наших бізнесів шляхом об'єднання. В банківському бізнесі ми цього робити не плануємо", - сказав директор, відповідаючи на питання про об'єднання банків холдингу з банківськими активами СКМ.

"Смарт-холдинг" - інвестиційна група з фокусом на вкладеннях в Україну, країни СНД і Європи, була створена в 2006 році Вадимом Новинським.

Займається розвитком проектів у гірничо-металургійному комплексі ("Метінвест"), в нафтогазовому секторі (Regal Petroleum), у виробництві нерудних матеріалів ("Смарт-Нерудпром"), в суднобудуванні (Smart Maritime Group), в Агропереробці ("Верес"), здійснює будівництво глибоководного порту Очаків і управляє низкою підприємств в інших галузях економіки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: